Minden, ami Budapest (Essentials)! - 4 napos feszt a városban


Csodás hírt kell közölnünk Önökkel, kedve olvasóinkkal. Az idén már fesztiválozhatunk a sátrazás, a limitált fürdési lehetőségek és a májkrémes zsemle nélkül. Bizony, indul a Budapest Essentials, ami 4 napra fesztiválhelyszínné varázsolja a fővárost. Tehát, gyakorlatilag „ki sem kell mozdulnunk otthonról.”


A Budapest Essentials egy kóstolót kíván adni mindenből, ami különleges, kulturális, és kifejezetten budapesti. Minden egyben: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, és ami lényeges, egyetlen karszalagba tömörítve! 

13 klub, több mint 50 fellépő. Koncertek különleges helyszíneken. Városi túrák, kiállítások, vásárok ingyenesen. Színházi előadások és múzeum-látogatás kedvezményesen. Több mint 60 étterem, kávézó, bár és street-food pont kedvezményesen. Ezen felül a bérlethez tartozó 1 vagy 2 City Special program, a lehetőségekből pedig Ön választhat: ingyenes egyszeri belépés Budapest bármelyik gyógyfürdőjébe vagy strandjára. VAGY ingyenes egyszeri belépés az Állatkertbe. VAGY egy ingyenes Hop-On Hop-Off túra a város körül.

A képlet egyszerű:

Budapest Essentials bérlet = 13 klub + 50 fellépő + különleges koncert-helyszínek + 4 napnyi kultúrprogram + fürdő/állatkert/hop-on hop-off + hihetetlen mennyiségű gasztró kedvezmény  

A fesztivál születése egyenes következménye Budapest, mint kulturális tér változásának. Az utóbbi 5 évben zajló streetfood-forradalom mellett havonta bukkannak fel újabb és újabb szórakozóhelyek, klubbok, létrehozva az egyedi – lassan világhírű – budapesti party-kultúrát.

A helyszín a város, a színpadok a klubbok, a díszlet Budapest!

Ez a jövő zenéje! Több mint 50 fellépő, több mint 20 helyszínen! Több, mint buli: nemzetközileg elismert zenekarok, DJ-k és a magyar szcéna legjava egy gondosan válogatott kombinációban szervírozva. Mindez azokban a klubbokban és bárokban, amiktől a budapesti éjszakai élet igazán menő.

Akiket mi nagyon várunk...


Farbwechsel Live Sessions 3// Alley Cats & S. Olbricht Album Launch 05.30@ Kontra Klub/22:00




                                                                    Akkezdet Phiai 05.31@Park Budapest/19:00


                                                    Gorillaz Sound System dj set 05.31@Központi vásárcsarnok/19:00



                                                                  Shit Robot 05.31@Kiosk Budapest/21:30


Az átmulatott éjszaka után…

Mindenkinek van új a nap alatt, miután kimulatták magukat, helyezkedjenek egy kicsit turista szerepbe. Ahogy ezt mi is hangsúlyozni szoktuk, akad szép számmal felfedezni való még a városban! Bekukkanthatnak a magyar start-up szcéna színfalai mögé, vagy élvezzék a aaplementét egy tetőteraszon a város felett! Tudják meg a magyar divattervezők titkát! Felfedeznék Budapest titkait vezetett séta formájában? A szervezők még erre is gondoltak!

Enni is kéne valamit...

Jót enni nagyon kúl mostanában, és Budapesten ezt könnyen meg is teheti az ember. A Budapest Essentials lehetőséget ad arra, hogy megkóstolhassuk az egyre erősödő gasztró-kultúra legjobbjait. Vegánoktól kezdve a véres hurka zabálókig mindenki megtalálja a számítását. Fúziós éttermektől, streetfood kajáldákon, hazai ízek és a nemzetközi konyha várják az éhes fesztiválozókat.

Egyéb programok, avagy, ha még több is belefér...

Gyógyfürdőzéssel, állatkerti sétával, vagy  Hop On-Hop Off túrával válik igazán teljessé  a budapesti életérzés.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme