Blahánál száll meg a T-rex és társai - 'Alternative Budapest' exhibition by KoPé



Május 20-án a Blaha Lujza térnél, a Courtyard by Marriott Hotelben Réz András nyitja meg Kovács 'KoPé' Péter következő 'Alternative Budapest' kiállítását. KoPé civilben a grafikusként tevékenykedik. Az 'Alternative Budapest' koncepciója egy hobbi instagrammozásnak indult, amelyet az egyre fokozódó online, majd offline érdeklődés tolt fel a Marriott Hoteles státuszig.  



Mi az 'Alternative Budapest'? A képeken jellegzetes budapesti helyszínek láthatóak a popkultúra (néha a blockbuster-filmek) emblematikus elemeivel megspékelve. Itt egy Tyrannosaurus kel át a Szabadság hídon, ott egy gigantikus Super Mario zúzza a Duna parti házak tetejét. De egyik ismertebb képén a Galagtikus Birodalom építkezik a Parlament fölött.

Sokan sokféleképpen próbálták értelmezni e képeket: a pop kultúra hazai térnyerésének szimbólumai, a fantázia varázsának meglibbentése, vagy csak öncélú szórakozás? Az alkotó mindeközben titokzatosan mosolyog. Talán nincs is válasz, talán nincs is rá szükség. A lényeg, hogy ha kíváncsi, hogy néz ki a Mechwart liget ezer majommal, vagy, hogy milyen lenne a Keleti Pályaudvar előtt átkelő Beatles, akkor kerekedjen fel május 20-án, és irány a Courtyard by Marriott Hotel.

A kiállításon több olyan kép is látható lesz, amit eddig a www.facebook.com/BudapestAlternative oldalon, illetve a korábbi kiállításokon nem láthattunk!

Ha megnézné Budapestet, ahogy még nem látta, 2014. május 20-június 30. között lépjen be a Courtyard by Marriott Budapest City Center Hotelbe (a Blaha Lujza térnél - Budapest, VIII., József krt. 5.)!


Megnyitó:
2014. május 20. kedd / 18:30 óra
A kiállítást megnyitja: RÉZ ANDRÁS - esztéta

A kiállítás megtekinthetö:
2014.  május 20-tól  június 30-ig


Kapcsolódó linkek:
www.facebook.com/events/650603088322659
instagram.com/kope0001

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme