Szoba Studio pres. Deepfields Special #4 @ Corvintető


Hétvégére visszatér a hőség, de sajnos nem mindannyian lehetünk olyan szerencsések, hogy elmeneküljünk a városból a vízpartra vagy valami fesztiválra pörögni. Azonban nem maradunk évszakhoz illő, fülledt hangulatú party nélkül. A Deepfields, amely már egy ideje képviseli kisebb, underground hangulatot és minőséget megőrző bulik keretei közt a tech/house/progi/deep vonalat, szombaton beveszi a Corvintetőt. 

Jó hír, hogy a móka már délután kettőkor megkezdődik. Tehát, aki nem bír megmaradni a lakásban, kezdje korán és hűsöljön a tetőteraszon egy hideg sör vagy fröccs társaságában és hagyja, hogy az agyába bekússzanak a varázslatos ütemek.  A sorozatra ezúttal két vendég is érkezik Ukrajnából, akiket meggyőzőbb, ha saját megjelenéseik mutatnak be helyettünk, de árulkodó lehet azon kiadók sora is, amelyekkel korábban már összekötődött nevük. Ilyen például a BodyParts, Tzinah, Sensibil, Novus, Valioso vagy a még fiatalnak számító, kizárólag bakelit formátumban publikáló RAZOM Records, melyet saját kezűleg irányítanak a srácok. Produceri munkáik és fellépéseik során együtt, és külön-külön is szoktak tevékenykedni, ezúttal egy hosszú b2b set keretében lesz szerencsénk meghallgatni őket - Budapesten először. Ezen kívül Naga & Peter Bernath is fellép a hazai L o s t M i n u t e csapatából.


Éjszaka a nagyteremben folytatjuk, amit délután elkezdtünk. A sorozaton megszokott vizuálokra és diavetítésekre most is számíthatunk!

Reggel 6 órától Contra Mundum Afterhours a Corvintető Bisztróban. További fellépők itt: Forsek, Andras Toth

www.facebook.com/events/471679309674949/


■ Kirill Kirik & IVANOV UA
// RAZOM // BodyParts records // Tzinah Records

 soundcloud.com/kirillkirik
soundcloud.com/ivanov-ua

---------------------------------------------------

■ DJ Naga & Peter Bernath
■ Delay
■ Baco
■ Li

----------------------------

Visuals: Szobafény

----------------------------

Belépő:

14:00 > 500 HUF
20:00 > 1000 HUF
00:00 > 1500 HUF

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme