Deti Picasso, újra a fedélzeten


Az A38-on, július 2-án koncertező Deti Picasso láttán, újra felcsillanhatott a szemünk! Hiába költözött immáron 3-éve Magyarországra Gaya és Karen Arutyunyan, a Deti Picasso nem halmoz el minket koncertekkel.

Ezúttal is, mint már 2014-ben, az orosz származású hárfaművész Anasztázia Razvaljajeva és Porteleki Áron közreműködésével keltik életre a megváltó Deti Picasso dallamokat. Gaya és Karen tehetsége, és állandó kísérletezési és alkotási vágya pedig az abszolút biztosíték a már meglévő zseniális számokon túl, a totális lehengerlésre!



Három éve (csak, hogy maradjunk ennél a számnál), az A38-on rendezett Talentométer tehetségkutatón a legjobb hazai fiatal világzenei együttes lett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból álló Góbé Zenekar, akik szintén ismét ott lesznek csütörtök este.

A csapat a következő évben, a hajó stúdiójában készítette el bemutatkozó lemezét. A tagok mindegyike már gyerekkorában kapcsolatba került a népzenével és tapasztalataikat, első élményeiket a középiskolai majd az egyetemi tanulmányaik során érlelték magas szintű tudássá.

Az új Ez van! című új, második albumuk a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg novemberben. A kiadó komoly bizalmat szavazott a zenekarnak, hisz egy szám, demo verziója még októberben megjelent a Fonó World Music Selection 2014 című 16 előadót és felvételt tartalmazó válogatáslemezén, amely többek között az idei Womexre is kikerült.

A koncertre a jegy elővételben 1000, aznap 1500 Ft.

Esemény a fácsén
A weben pedig itt


Szuszu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme