Kire, és főképp miért haragszanak a metálosok a fotókon?


Bizonyára mindenki elgondolkodott már a fenti kérdésen. Miért kell kemény fejet vágni a borítón, a poszteren, és az újságban? Pláne, hogy ezek a zenészek rendre azt állítják magukról, hogy amúgy jókedvű emberek. Francért kell akkor a szigor?


Mindenesetre igen szórakoztató.

Itt van rögtön a Cannibal Corpse, akik tudják, hogy el fognak tévedni az erdőben, ráadásul meg is akarják verni a fotós srácot.

Vagy a Kataklysm tagjai, akik tök vizes bakancsokban várják, hogy véget érjen a fotózás, és kiderült, hogy a szomszédos étteremben nem működik a konyha, és a csapolt sör is elfogyott.
A Messhuggah egyik tagjának (jobbra) nem tetszik, hogy a szefós szomszéd srác beletrollkodik a zenekari fotóba. A háttérben az egyik tag ráolvasással próbálja eltávolítani az oda nem illő alakot.
Metallicáék öregen is szeretnek morcos arcot vágni, pedig azt beszélik róluk, hogy igen vidám emberek.
Az Obituary zenekarból nem lehet rámutatni a legkeményebb/legszomorúbb/legmásnaposabb alakra, hiszen ők így együtt a világ öt legkétségbeesettebb emberének a benyomását keltik.
Egyértelmű kedvenc a Pantera ezen fotója, ahol a tagok megmutatták, hogy SOHA nem lesz úgy, mint régen, amikor a suliban a nagyobb gyerekek rendszeresen elvették az uzsonnájukat.
Ez a négy, frissen szökött fegyenc a Sepultura zenekar. Szívesen vásárolnának füvet váltanának pénzt, ha értik, mire gondolunk.
Ön keményebb, mint a fenti urak együttvéve? Nyomjon egy szelfit, küldje el nekünk, és nyerjen!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme