Szép álmokat! - Kreatív színező felnőtteknek


A tudatunk pereméről gyűrűzött be a tény: kis hazánkban új hóbort hullám szedi hálás áldozatait. A jelenség mellett mi sem mehettünk el, egyszerűen muszáj volt utána járnunk, hogy vajon mit adhat a színező, mint olyan egy meglett, pohos felnőtt számára. Tapasztalatainkat egy kattintásnyi idő múlva olvashatják!

A Szép álmokat! című kiadvány már messziről vonzó. A borítója mindent sugároz, amit egy nyugodt, békés, elalvás előtti állapotról képzelhetünk és még ennél is többet ad. A kreativitás, az elmélyülés lehetősége, a relaxáció egy újabb dimenziója tárulhat elénk, ha hajlandóak vagyunk átadni magunkat a minták és színek eme egyedülálló világának.

A kiadvány aurája abból eredezik, hogy amellett, hogy segíti közönségét visszatalálni gyermeki énjéhez, komolyan veszi azt. Elképesztően igényes minden ízében. A rajzok, a könyv lapjainak minősége, az összhatás mind-mind azt erősíti, hogy részt kell vennünk ebben az ártatlan, felnőtt kalandban.

Már a borító is csodaszép.

Felemelő, hogy a képzeletnek a színező lapjai között semmi nem szabhat határt. Mi döntjük el, hogy ceruzával ügyeskedünk, vagy vadabb területekre ügetünk, és zsírkrétával, színes filccel, esetleg valamilyen típusú festékkel próbálunk egyensúlyt teremteni a már készen kapott, csodálatos minták és a színeink között. Játszhatunk az árnyalatokkal, a színskálákkal, vagy új szabályokat teremthetünk, felülírva a fekete-fehér, kontúros szabályrendszert.

Információnk szerint a felnőtt színezés nem is olyan új keletű, mint hinnénk. Jó ideje hódol ennek az nyugtató élvezetnek egy maroknyi lelkes rajongó. Ráadásul a lélekterápia keretein belül, illetve a mozgásszervi fejlesztés során is gyakran alkalmazzák a színezést, ez utóbbinál a kéz ügyességének finomítására. Az, hogy a színezés fejleszt és kikapcsol már önmagában is ösztönző, a Magnólia Kiadó elragadó kifestője pedig már csak hab a tortán.


Mi is elkezdtük felfedezni a bárányszámlálás ilyenforma abszolválását, tekintsék meg alant, milyen ügyesek vagyunk:


...És mások is ügyesek:






-EveCarrot




Kiadó: MAGNÓLIA
Oldalak száma: 128
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9786155522680
Kiadás éve: 2015
Illusztráció: RAJZOKKAL






A könyvért hálás köszönet a Magnólia Kiadónak!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme