Hamarosan nyit a Barba Negra Track


Kevesebb mint két hét múlva, április 30-án megnyitja kapuit a Track. A tavaszhoz új színpad, jobbnál jobb DJ-k, és minden eddiginél látványosabb külcsín is társul. A programok között ott szerepel a Dream Theater  és a Flogging Molly is. Hazai frontról pedig több olyan banda is megfordul a Track-ben, akik sehol máshol nem lesznek láthatóak Budapesten az idei szabadtéri szezonban. Ilyen a 40. születésnapját ünneplő  VHK, a Kowalsky meg a Vega, a Road, és a Karthago  és a Piramis is.
A jó bulik azonban nem csak nyáron kezdődnek. Az első hétvégén a Hooligans és a The Carbonfools alapozza meg a hangulatot, a következő héten pedig közel félév kihagyás után áll újra színpadra a Fish!. A külföldi csapatok sorát a tavaly újra feljátszott és kiadott 15 éves debüt anyagának Ecliptica – Revisited című turnéjával nyitja május 13-án a finn Sonata Artica, és még ebben a hónapban érkezik a német Accept is, a naptári nyár beköszöntét pedig az Arch Enemy bulija teszi igazi ünnepnappá.

Júniusban legújabb lemezével robban be a Papa Roach a Track színpadára, majd érkezik a svéd blues-

rock különlegesség Blues Pills is és visszatér az Alvin és a Mókusok és a Depresszió is. Itt többek közt Marco Faraone, Hector, Djebali. A fentebb felsoroltakon kívül is érdemes résen lenni mivel a Track még jó pár igazán ütős meglepetést tartogat erre a nyárra! A Barba Negra egy egész éven át tartó nyereményjátékot is hirdet , ahol a szerencsések akár egy LED TV-vel vagy egy okostelefonnal is gazdagodhatnak. 

Részletek később az alábbi linkeken:

 http://www.barbanegra.hu/-n, illetve a Facebookon!


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme