A Madonna-fejű nő visszatérése


Gwen Stefani, a No Doubt talán kicsit érdemtelen bukását követően, visszért a popzenei áramlatba. Utolsó szólóalbuma után közel nyolc évvel, ismét saját lemezét tervezi. A cím és az időpont egyelőre ismeretlen, de a dátummal kapcsolatban mi a jövő év elejére fogadnánk. Na meg arra, hogy Pharell Williams is a producerek között lesz. A Baby Don't Lie c. visszatérő dalának alkotói munkafolyamataiból azonban szerencsére kihagyták a sztárproducert. A nyolcvanas éveket idéző videoklip a klikk után megtekinthető. És igen, Stefani még mindig dögös.
A nagy visszatérést megelőző kislemez szerzői között ott van Ryan Tedder, Bennie Blanco és maga az énekesnő is. A zenei irány megmaradt a nyolcvanas évek elektropopjánál, amely most raggae elemekkel egészül ki.

A videót pedig Sophie Muller rendezte aki számtalan alkalommal dolgozott már együtt Stefanival, és olyan előadóknak készített klippeket mint Dido vagy PJ Harvey.
A visszatérést nem fogadták túl jól a kritikusok, de annak eldöntését, hogy Stefani zenéjében megvan e még az a bizonyos faktor, azt önökre bízzuk. Minket már megfertőztek a zenei tehetségkutatók.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme