Welles, Hitchcock, Tarkovszkij - Nézzen klasszikusokat ingyen!



Ahogy az idő egyre hűvösebbre fordul, joggal tesszük fel magunknak a kérdést, hogy a szabadtéri fröccsözés/sörözés/koncert- és party látogatás helyett hogyan töltjük majd a szabad estéinket. Nos, unalomra semmi ok, a OpenCulture-ön most 700 film teljesen ingyen elérhető. Többek közt Chaplin, Hitchcock, Tarkovszkij. ITT lehet válogatni!


A gyűjteményben klasszikusokból, független filmekből, film noir-okból, némafilmekből, animációkból válogathatnak, és olyan filmesek alkotásait érhetik el ingyen, mint Orson Welles, Fritz Lang, vagy John Huston. Korai rövidfilmek Tarantinótól, Kubrick and Truffaut életművéből. Humphrey Bogartot, Laurence Olivier-t, Audrey Hepburnt, John Wayne-t vagy Bette Davis-t nézve századszorra is kijelenthetik, bizony, régen minden jobb volt.

A 700 tételes kollekció Vígjáték és Dráma, Film Noir, Horror és Hitchcock, Western, Némafilm valamint Dokumentumfilm és Animáció kategóriákra oszlik, de van egy speciális kollekció az Oscar-díjas alkotásokból is. Tehát, mozizásra fel, kedves olvasók!

Kimaradt alapműveket pótolhatunk:



Híres rendezők kevésbé ismert gyöngyszemeivel ismerkedhetünk meg:



Vagy éppen...



Forrás: film.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme