Hegy’ mikuláscsomag az első nevekkel





Az tuti, hogy a 14. Borsodi Hegyalja Fesztivál minden hegyaljásnak ünnep lesz, az igazi zenék és az igazi társaság ünnepe, a ráhangolódást viszont már most kezdjük. A bakancsokba és a tornacipőkbe a csoki mellé a Mikulás betolta a Hegy' első fellépőit. 


A Coal Chamber, a The Devil Wears Prada, az Asking Alexandria, az Every Time I Die, a Mixhell és a The Bouncing Souls mind zenélnek majd Tokajban június végén. És ehhez a karácsonyi Hegy’ bérlet december 31-ig a 2013-as bulira a legalacsonyabb áron váltható.

Az első hóval és a Mikulás szánjával az első hegyaljás fellépők is megérkeztek. Virgács helyett gitárhúr, a Télapó itt van helyett dörgedelmes slágerek az idei menü december 6-ára. Mi is lapul a tornacsukákban, tűsarkú csizmákban és a bakancsokban?

Asking Alexandria

A legtöbb hegyaljás karácsonyi kívánságlistáján szerepelt, így már a Hegy’ Miku hozza. A jelenleg új albumon dolgozó brit metalcore csapat a Hegyalján lép először magyar színpadra. Az idei remixalbum anyagára is számíthatnak a Tokajba érkező fesztiválozók a 2008-ban alapított ötösfogattól. 

Coal Chamber

A 2011-es újraalakulás óta először jön Magyarországra, és csak a Hegy're Dez Fafara nu metal bandája. A Los Angelesi csapat még a 2003-es feloszlás előtti évben adta ki utolsó nagylemezét, most végre ezt, és a többi korong anyagát is meghallgathatják a hegyaljások, hogyan dübörög a tokaji hegy lábánál.

The Devil Wears Prada

A krampuszok helyett maga az ördög is érkezik, és az alkalomhoz megfelelően ki is csípte magát. A csapat, ami előbb találta ki magának a nevet, mint az azonos című film készítői saját alkotásuknak, a valódi értékekről zenél. A Hatebreed és a Slayer ohioi tisztelői legutóbbi, Dead Throne című albumukat is elhozzák majd a Hegyaljára.

Every Time I Die

Az amerikai HC punk zenekar Ex Lives című, idén kiadott korongjának hegyaljás bemutatójára nem lehet eléggé rákészülni. A buffaloi ötös kőkemény zenéje a hallójáratokon át egyenesen a lelkekbe mászik, felrobbantja, hogy aztán egy hatalmas pogóban szülessen újjá.

The Bouncing Souls

Az idei, Comet korongot végre élőben is meghallgathatjuk majd a Hegy'en. Az amerikai punk rock négyes '89 óta zenél együtt.



Jövőre a Hegy' nyitja a nyarat. Ez az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak. Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. 

A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon. 

További infó
www.hegyaljafesztival.hu 
www.facebook.com/hegyaljafesztival
www.youtube.com/hegyaljafesztival

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme