Nagyobb helyre kéne vinni Slash buliját



Alig két hét kellett Slash hazai rajongóinak, hogy kitegyék a Pecsa Music Hallra a „Megtelt” táblát – a napokban az utolsó jegyek is elfogytak a cilinderes gitáros február 7-ére meghirdetett, budapesti koncertjére. Remélhetőleg azonban a későn kapcsolók sem járnak pórul, hiszen a nagy érdeklődést látva a koncert szervezői már neki is láttak egy nagyobb helyszín felkutatásának.
A Concerto music, lapunkhoz eljuttatott közleményében ez áll: "Mint bizonyára már sokan értesültek róla, a Pecsa Music Hallba meghirdetett február 7-ei Slash koncertre a minap az utolsó jegyek is elkeltek. Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen kerüljön megtartásra, ám a helyszínváltozásról többek között a fellépő menedzsmentjével is meg kell állapodnunk.

Érdemes rendszeresen felkeresni a www.concerto.hu oldalt és a Concerto Music Facebook oldalát, mert a friss információk itt találhatók majd meg először. Mindent megteszünk azért, hogy mindenki ott lehessen, és együtt bulizhasson Slash-sel február 7-én!


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme