Egy szál harangvirág - David Hasselhoff


Mindenki Májküle, vagy - ahogy épp akarják, önök - Mícse valójában David Michael Hasselhoff, aki ma ünnepli a nevenapját. Új rovatunk debütál ezért máma, a méltán majdnem már világhírű "Egy Szál Harangvirág". Isten éltesse David Hasselhoffot!

Az az amerikai színész, énekes és dalszövegíró, akinek ma van a nevenapja és aki leginkább a Knight Rider és Baywatch című sorozatai alapján ismert, köztudott, hogy sikeres zenei karriert is befutott. Pár éve Dave leginkább az alkoholproblémái miatt szerepelt a médiában. Mostanában nem tudjuk, hogy mennyi fröccsöt szik naponta, de az a hír járja, hogy különböző tehetségkutató műsorokban zsűrizik.

Kedvenc filmjeink tőle egyértelműen a Béjvacs és a Zsaru az égből, kedvenc lemezünk a Night Rocker, a Loving Feelings, és a Crazy for You.

Isten éltessen, David!




Közeleg kedvenc színészének, szobafestőjének, vagy szobrászművészének, esetleg rajzfilmhősének a nevenapja? A FOOTER.HU stábja örömmel segít egy bájos kisfilmmel meglepni az ünnepeltet! Írjon a footermagazin@gmail.com-ra, és segítünk a meglepetés elkészítésében!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme