Karácsonyi Acid Őrület a Ceephax Acid Crewval



Mindjárt itt a várva várt téli szünet, amikor végre egy kicsit lelazulhatunk. Kezdésnek egy jó kis acid party? Jöhet! A legendás karácsonyi őrület idén sem maradhat el. A szokásos hazai csapat  ezúttal a brit Ceephax Acid Crewval megtoldva két színpadon a G3-ban.

Tegyünk egy utazást a retró és a legújabb elektronikus zenei hangzások határán, a kísérleti és az ironikus módon befogadható találkozási pontjáig. Andy Jenkins zenéje nem az a tipikus háttérmuzsika. Harsány, színes és a sajátos humor szinte soha nem marad el. Műfajilag szokták olyan zenészek közé sorolható, mint  Squarepusher vagy az Aphex Twin, de szerintünk leginkább önmagával hasonlatos.

Mit gondoltak, hogy majd NEM ezt a számot fogjuk itt posztolni?

Nézzük mire számíthatunk még ezen az ünnepi időszakot megnyitó vidám estén: a hazai réteg elektronikus zenék jeles képviselői hoznak nekünk drum 'n' bass-t, nu disco-t, chiptune-t, elektro-t és acid-et valamint hardcore-t azoknak, akik szeretnék felidézni kilencvenes évekbeli arconpörgős kölökkorukat. Szóval lesz itt minden ami pittyegés, vuttyogás, veretés, tekerés és elszállás!

Ez volt múltkor: Hungarian Acid Party with Ceephax Acid Crew - 2012




Line up:

Stroboszkóp stage:
CEEPHAX ACID CREW (UK)
MESTERHÁZY
GÖRDÖN
ATOMIK

Alternatív stage:
MERCENARY (hardcore)
MACSKAJANCSI (chiptune)
GALACTIC JACKSON (space)
Dr. ACID-PROOF (mocskos acid)
SOWJET (elektro)
COOKIES (UK hardcore)

Fényjáték: FULLKOLOR és LOBOT.

Belépő: 1500.-

Jegyek kaphatók a helyszínen hétfőtől szombatig 18:00-tól és a tixa.hu rendszerében.

www.facebook.com/events
www.facebook.com/syrup.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme