Legalább akkora a hangulat a C+ Fesztiválon, mint a Hegyalján volt!


Elvileg vasárnap kezdődött Gyenesdiáson a C+ Fesztivál, de igazából nem is kezdődött el. Vagyis de, de nem teljesen. Most meg lefújták. :(

Pedig olyan nevekkel hirdették a bulit, mint Demjén Ferenc, a Piramis, Caramel vagy az Ozone Mama. Sőt, valódi gigasztárok is ott figyelnek a programban, így Kis Grofó, Varga Viktor, Fásy Zsülike, vagy Sláger Tibó (!) is.

Az Index azt írja, hogy a fesztivál hátterében súlyos tartozások, önkormányzati kitiltás és hűtlen kezelés miatti nyomozás is áll, szervezőkön kívül mindenki komoly visszaélésekről beszélt. Szóval már az elején megvolt minden az igazi nagy bulihoz!

Aztán a helyszínt hétfő este rendőrök és biztonsági őrök ürítették ki, és nemcsak azt a napot, az egész fesztivált lefújták.

A lap úgy tudja, hogy vasárnap összesen 19 napijegy fogyott a rendezvényre.

Lapunk közszolgálatiságát eddig sem kérdőjelezte meg senki. Ezután sem szeretnénk, hogyha olvasóinkban kételyek merülnének fel, így a hoppon maradt 19 vendég számára gyűjtöttünk néhány környékbeli programot, mert Gyenesdiás nem csak a C+ Fesztiválról híres!

  • állandó programként rögtön ott van Gyenesdiáson az Avar kiállítás, amit nem úgy kell elképzelni, hogy hullott leveleket nézegetünk egy múzeumban, hanem avar kori emlékekre tessenek gondolni!
  • szeptember 6-án Triál Kupa lesz a településen
  • a Természet Háza Látogatóközpont szervezésében Holdfény Túrára lehet bejelentkezni. Ez is este van, mint a koncertek, és nem is kell hozzá annyit inni!
  • mégis úgy érezzük, hogy a nagy dobás jövő hétvégén lesz, a "Los an Gyenes" fesztivál keretében ahol tapintható lesz a rock&roll feeling, menő autókkal, pörgős muzsikával és bitang csajokkal

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme