6-8 órát kellett sorban állni a belépéshez Ozorán


Kollégánk jelentette az Ozoráról, hogy a tegnap kezdődött bulira szombattól lehetett beköltözni, mégis 6-8 órát kellett sorban állnia vasárnap este annak, aki bebútorozott volna a rendezvényre.

Lapunk munkatársai úgy szét vannak szórva hazánk fesztiváljain, mint színes gumilabdák az IKEA gyermekmegőrzőjében. Riporterünk a Somogy megyei Igar és Oroza közötti Dádpusztán van (ami amúgy a feszt helyszíne). Onnan jelentette, hogy vasárnap volt, aki 6-8, de olyan is akadt, aki 12 órát állt sorba a belépésért, mert mindössze 4 beléptető kapu üzemelt a bejáratnál, így több száz méteres sorok alakultak ki.



"Nekünk a biztonsági őr monda, hogy nem javasolja, ha beállnánk a sorba, így aludtunk egyet a kocsiban, és hétfőn reggel mentünk csak be" - meséltek élményeikről kémeink, aki amúgy azt is elmondták, hogy a hétfő esti nyitóbuli fergeteges volt.



Amint megkapjuk a jobb minőségű videót, ígérjük megosztjuk!

Megtudtuk még amúgy, hogy Ozorán is legalább annyi német, francia és belga vendég van, mint mondjuk a Szigeten. Négy színpad löki a zenét 0-24-ben, de vannak jóga foglalkozások, ékszer készítő heppöningek, beszélgetések, workshopok is.


Ami pedig az árakat illeti... Magnum palackos folyóbort 1 500, egy sört 550 forintért adnak. Vannak jópofa kaják is, a vegán ételektől a hambin át a lasagne-ig. Utóbbi szintén ezeröcsi.

A hírek szerint amúgy kevesebb rendőr van a környéken, mint tavaly, sőt, kutyás járőrökkel és mobil laborral sem találkoztak tudósítóink.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme