Hatalmas metal meeting a Dürer Kertben!!! - Doom You To Death Fest


Hagyományteremtő nehézzenei fesztivál a Dürer Kertben szeptember 4-én!
A death metal és a doom metal találkozása két színpadon, 12 fellépővel, minden lesz, mint a búcsúban!

Doom /// Stoner /// Sludge vs. Death /// Grind /// Core


A Doomstage-en tiszteletét teszi majd a hazai doom metal két alapcsapata, a Stereochrist és a Wall Of Sleep, de végre bemutatkozik a pesti közönség előtt a szegedi Sentio Ergo Sum is, hiánypótló, My Dying Bride-ihletésű, komor death-doomjukkal. Majdnem-születésnapi lemezbemutató tart a sludge-post rock kiválóság Torn From Earth, és zavarba ejt a „Neurosis-bluest” játszó Gyász. Mi több, az instrumentális drum and bass/sludge Her Highness is ezen az estén debütál!
A Stereochrist ismét a HAW/The Devils Trade-frontember Makó Dáviddal nyomja majd a bulin!


A Deathstage-en pedig olyan fellépőkre lehet nyomulni majd, mint a Veér és Kolp zenekarok tagjainak old school death metal bandája, a budapesti Purulent Rites, a fílinges sludge témákat pokoli death metallal vegyítő nyírbátori Drow, a hazai grindcore szcéna alapcsapatának számító kiskunhalasi Jack, és a szegedi, kíméletlen, technikás death metalt csapató Fall. A főbanda pedig egyenesen Lengyelországból érkezik: a Soundfear két énekessel rombolja majd le a színpadot, agyas, core-os death metaljukat pedig saját bevallásuk szerint az ősi azték kultúra véres rituáléi inspirálják. Lezárásképpen pedig a The Wedding At The Slaughterhouse-ra lehet bulizni keményen – ifjúkorunk diszkó slágerei és filmzenéi death-grind átiratban!

És ezt a rengeteg mindent mindössze 2500 forintért nézhetjük meg, mi több, ha ügyesek vagyunk, elővételben még olcsóbb! Metál az ész!
Facebook-esemény és egyéb infók: https://www.facebook.com/events/479677958851471/
Jegyelővétel: http://tixa.hu/doom_you_to_death

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme