Nem lesz idén Hegyalja Fesztivál!?


Az idei Hegyalja Fesztivált övező nagy kuss miatt lapunk épp a múlt héten érdeklődött a rendezvény sajtósánál, aki a Facebookon akkor azt írta, hogy hamarosan meglesznek az infók az idei buliról. Úgy tűnik eddig kellett várni: nem lesz idén Hegyalja.

"A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy’ elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását." - olvasható a feszt Facebook oldalán.


Egyelőre úgy tűnik nem lehet sokkal többet tudni a dologról. Mindenesetre a fesztivál rajongói már egy ideje aggódtak, hiszen tavaly év végén az a hír jött, hogy 2014-ben ingyenes lesz a rendezvény, ami sokak szerint nagyjából az Ossian, az Edda és a Prosectura fellépését jelentette volna. 

A buli itt szokott lenni:




A fesztivált szerkesztőségünk egyébként mindig is imádta. Írtunk is egy csomót róla. Az immár biztosnak tűnik, hogy ez lesz az idény legolcsóbb és legcsendesebb fesztiválja. Kár érte.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme