Gorillák nélkül


Bár a Szigetre még együttesével érkezett, David Albarn, a britpop fenegyereke és a kőbunkó Gallagher testvérek ősellensége, most szólóban tér vissza, magára hagyva valós és rajzolt háttérzenekarát, a Blurt és a Gorillazt is. Az áprilisban megjelenő albumról megérkezett a negyedik nóta a Heavy Seas of Love. A klikk után meghallgatható.
Albarn 2011 óta dolgozik első igazi szólóalbumán, amely végre idén április 27-én jelenik meg, Everyday Robots címmel. A zenéket 2013 során, Albarn Nyugat- Londonban található stúdiójában rögzítették olyan előadók közreműködésével, mint Brian Eno (Havy Seas of Love), Natasha Khan (The Selfish Giant) és a Leytonstone City Mission Choir (Mr. Tembo).

Az album zenei producere maga Damon Albarn és Richard Russell volt. Ők ketten már együtt dolgoztak Bobby Womack visszatérő albumán (The Bravest Man in the Universe) is.

Az előző három kislemez (a címadó Everyday Robots, a Lonely Press Play és a Hollow Ponds) eddig mind elkerülte a slágerlistákat. Reméljük a Heavy Seas of Love több sikerrel jár majd.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme