Dregen kiszállt a Michael Monroe Bandből


Michael Monroe zenekara a Facebookon tette közzé a hírt, hogy a 2011 nyara óta velük nyomuló Dregen kiszáll a csapatból. Így a Wildheartsból jól ismert Ginger után a második szólógitárost használja el a brigád. De az utód sem érkezik messziről...

A FOOTER.HU egész szerkesztőségének meggyőződése, hogy a pr cikkek után a zenekarok tagcseréiről szóló hírek tartalmazzák a legtöbb bullshit hülye szöveget: "Három fantasztikus évet töltöttem a Michael Monroe bandben és minden másodpercét élveztem." Satöbbi.

A lényeg, hogy a Backyard Babiesből és a The Hellacoptersből ismert svéd gitáros most a szólókarrierjére fog koncentrálni, és egy állítólag készülő új Backyard Babies lemezre. Tudják ez a svédek Chinese Democracy-ja...

Dergen utódja az angol Rich Jones (The Ginger Wildheart Band, The Black Halos) lesz, aki már ősszel is helyettesítette Dregent. "Rich remek munkát végzett Dregen helyetteseként, a csapat tárt karokkal fogadja... blablabla - nyilatkozta Michael Monroe.


Itt például Dregen helyett már Rich Jones-t látjuk

Amúgy Dregen szólóban rögtön együtt lép fel Michael Monroe-ékkal Helsinkiben és Tampereben. A csapat nyáron játszik majd egy csomó fesztiválon, első sorban Finnországban, de mennek Spanyolországba és Olaszországba is. Aki elintézi a magyar koncertet, lapunk meghívja egy rekesz sörre.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme