Nagykorú lett az Alvin és a Mókusok


Szülinapi bulit tart december 9-én az Alvin és a Mókusok a Dürer Kertben, 10-én pedig Nyíregyházán, az YK2-ben. A budapesti koncert egyik különlegessége, hogy Alvinékkal „duettet énekel” Imre Norbert, a Prosectura zenekar frontembere. A koncert kezdetéig a Nikson és a Nonverse gondoskodik a hangulatról. 
Az Alvin és a Mókusok „nagykorú lett”, és ehhez méltó koncertre készülnek december 9-én és 10-én. A csapat azt mondja, hogy hálás azért, hogy a közönség szeretetével már 18 éve életben tartja a zenekart, sőt, hálával gondolnak azokra is, akik gyűlölik őket, hiszen ők is gondolnak rájuk, beszélnek róluk, terjesztik a hírüket. A 18 éves ünnepi koncert hosszabb lesz a szokásosnál, tehát mindenki úgy készüljön, hogy másfél óránál is tovább tombolhat a színpad előtt.



A banda csak néhány napja érkezett haza országos turnéjáról, amelyen a Depresszióval közösen koncerteztek. Telt ház volt az összes helyszínen, Debrecenben 1500 ember jött el.
Az év végi bulikra a jegyek elővételben megvásárolhatók 2000 forintos áron a Dürer Kertben, a  XIX. kerületi Headbangerben, és a Headbanger 2.0-ban, az V. kerületi Múzeum körúton. A nyíregyházi koncertre Géza utcai YK2-ben lehet belépőjegyet kapni.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme