X-akták "Revival" exkluzív - trailer, infók, érdekességek


A kilencvenes évek derekán az UFO-üldözés aktái legtöbbünket a képernyő elé szegeztek. Mulder ügynök, Scully ügynök, a cigarettás ember, meg a kis barátaik még két mozifilmben is riszálták az apró zöldjeiket. Az utóbbi szélesvásznú próbálkozás csúnyát bukott, emígyen az alkotók a harmadik mozifilm gondolatától is pánikrohamot kaptak, noha vadul ostromolták őket mindenféle filmváró petíciókkal az évek alatt. Valami csoda okán, ma mégis premierelt egy csudásat a Revival (10. évad?) első trélere. Jöjjenek, lessük meg, hogy milyen.


Ilyen lesz az új főcím, állítólag:


Itt van az első trailer. Olyan kedvesen semmitmondó, de legalább megadja azt a bizonyos sorozatváró hangulatot:


Odassanak, még egy promo-t is túrtunk önöknek, a teljesség kedvéért:



Érdekességek a folytatással kapcsolatban:


1) A trailerből ugyan nem derül ki, de Doggett ügynökön kívül elvileg minden szereplőt viszontláthatunk az új évadban. A John Doggett-et megformáló Robert Patricknak ugyanis derogál a gázsi, meg a különleges ügynök bőr. Meg elfoglalt, és fél a skatulyától, bla-bla...


2) A Revival minisorozat mindösszesen hat részt tartogat számunkra. Az alkotók kézzel-lábbal hadakoznak a folytatás ellen, csak tudnánk, hogy miért. Ennyire ijesztő az a temérdek reklámbevétel, meg a 2.0-ás rajongói láz?

3) Az első epizódot 2016. január 24-én mutatják be.


***

Most, hogy túl vagyunk az aktuális körökön, van kedvük nosztalgiázni?
Mi ezt három epizódot szerettük a leginkább. Önöknek van kedvencük?

Hollywoodi buli (Hollywood AD - 7x19)
Az egyik legviccesebb epizód. Ilyen, amikor Muldert és Scully-t vászonra álmodják... (a teljes epizódért kattintson a képre!)

***

Minden létező (All Things -  7x17)
Ez az epizód minden ízében viseli Gillian Anderson keze nyomát. Az egyik legelgondolkodtatóbb rész, az X-akták évadainak kiemelkedő darabja. Scully múltjának momentumai oly művészi igénnyel tárulnak elénk, hogy az ember csak alig hiszi, hogy X-aktákat néz. (kattintson a képre a teljes epizódért!)

***

Hazafutás (The Unnatural - 6x19)
 Ezt az epizódot David Duchovny írta és rendezte. Meglepő érzékenységgel keveri a (baseball) történelmet az X-akták alap-problémakörével. Örök kedvenc. (A teljes epizódért katt a képre!)

***




-EveCarrot


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme