Vagány bandák jönnek Budapestre az ősszel


A Barba Negra Music Club őszi programjai sokat ígérnek. Lesz Machine Head, Paradise Lost, Cradle Of Filth, Therion, Stratovarius, Apocalyptica, Hammerfall és Moonspell is.

A Machine Head több mint 20 éve nem adott nálunk koncertet, ráadásul egy egész estés, előzenekar nélküli programmal jönnek, szeptember 18-án.

Az október sem indul akárhogy, elsején kapásból egy nagy szigetországi kedvenc, az Enter Shikari tolja, de jön még az ausztrál Parkway Drive, vagy a brit Editors is, valamint olyan, már klasszikusnak számító formációk is tiszteletüket teszik az ősz folyamán, mint a Paradise Lost, a Cradle Of Filth, a Therion, a Stratovarius, az Apocalyptica, a Hammerfall vagy a Moonspell.

Szokott lenni folk est is, ez idén ősszel sem lesz másképp, a Barba Negrában lesz a Dalriada és a Korpiklaani, jön a svéd Ghost, japánból pedig a Miyavi.

A Kowalsy meg a Vega kér koncertet is ad a klubban ősszel, 15 éves lesz Depresszió, lemezbemutatóra érkezik a Road, ott lesz Péterfy Bori, sőt még a Pokolgép is.

Tudják, augusztus 20. után két dolog történik, itt a karácsony, és beindul a klubélet. Egyelőre nem láttunk Betlehemet a Vörösmarty téren, de ami a Barba Negrát illeti, helytálló a megállapítás.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme