Hozd el a mamát is! - 80's Hairbands Fesztivál a Club 202-ben



Április 25-én egy igazán különleges rendezvényre invitál minket a Club 202. Ezen az estén visszarepülünk azokba a csodás 80-as évekbe, és megszólaltatjuk a klasszikus dallamos metal, a hard rock, a glam és AOR legnagyobb slágereit. Def Leppard, Europe, Whitesnake, Dokken, Van Halen Journey, Winger,  hogy csak néhány zenekar nevét említsük meg a repertoárból.


Ezen kult bandák dalait a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságai fogják megszólaltatni, nem is akárhogyan ;) Nagy hajak, színes göncök, fények. Kapisgálják már? 

A cél a lehető leghitelesebben visszaadni a zenét, a stílust és az érzést. Üljenek be velünk abba a képzeletbeli DelLorean-be, és hagyják, hogy újra megérintsék azok a csodálatos 80-as évek.


És akik ezt a színpadra varázsolják: Gellér Tamás, Kiss Tibor, Papp Zoltán, Nagy György, Horváth Ákos, Kéri Zoltán, Szávai Gergő, Izbéki Bálint, Raczkó Balázs, Herr István, Krcsmarik Steew, Mókos Tamás, Talán Attila, Sidd Boda Ákos, Lőrincz Károly, Paróczy Krisztián, Körmendi Roland, Ethna, Vincze Zoltán és Szabó Dániel. Van még kérdés? Ott a helyünk


2015.04.25.
Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festival
Club 202
Belépő: 1500 HUF

Esemény itt: www.facebook.com/events/1553146798271540/

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme