Besztof műsorral jön a 25 éves Anathema


Az Anathema az isten, a legjobb, legkirályabb! Végre itt az alkalom, hogy újra leírjuk ezt az örök érvényű mondatot, hiszen egyszeri, különleges időutazásra invitálja rajongóit az Anathema! A 25 éves csapat a Resonance turné keretében minden korszakából eljátssza a legjobb dalokat április 8-án, a Barba Negrában!


Ha pedig ez nem lenne elég, elhívják magukkal a régi arcokat is. Itt lesz Duncan Patterson és Darren White is! A turné első bulija lesz itt, Budapesten a Barba Negra Music Clubban.

Az Anathema az 1990-es években még doom metal zenekarként, Pagan Angel néven kezdte, de stílusuk rengeteget változott az elmúlt évtizedekben.

A jubileum alkalmából a Resonance turnén a zenekar olyan koncertprogrammal készül, amely a jelentől visszafelé haladva veszi sorra az Anathema nagy korszakait és lemezeit. A műsor az elmúlt évek átszellemült, progresszív rockzenéjével kezd, majd következnek a 1998-as Alternative 4 és az 1996-os Eternity lemezek gothic rock orientált slágerei, végezetül pedig a korai évek, így az 1995-ös The Silent Enigma és a '93-as debütáló album, a Serenades is előkerül. Nemcsak a régi dalok, hanem az egykori felállás is ismét feltűnik: a korai dalok erejéig ugyanis az egykori alapító énekes, Darren White is csatlakozik, valamint feltűnik a korai időszak dalszerző basszusgitárosa, Duncan Patterson is.

A zenekart meghatározó Cavanagh fivérek egyike, Danny így nyilatkozott a Resonance turnéról: „Ezekkel a koncertekkel az Anathema teljes történetét ünnepeljük, aminek a keretében régi barátaink is csatlakoznak hozzánk. Nagyon különleges és pozitív hangulatú estékre készülünk, reméljük, hogy sokan csatlakoznak majd hozzánk ebben az életre szóló ünneplésben.”


Van beharangozó videó is!



Mikor? 2015. április 8., szerda 20 óra
Hol? Budapest, Barba Negra Music Club
Mennyi? március 31-ig 7990 Ft, utána 8990 Ft.
Fácse?

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme