Január, február, itt a nyár - Kik lesznek a Kingdom of Hegyalján?


A szürke, hűvös időjárást tekintve, gondolhatnánk korai még nyári fesztivált ajánlani, de ha a mondás beigazolódik, néhány hét és már aktuális lesz a téma. Egyébként pedig sose árt előre tervezni! 2015. július 16. és 19. között Borsodi Kingdom of Hegyalja néven bemutatkozó új fesztivál egy varázslatos utazásra invitálja a látogatókat. Tokaj-Rakamaz erre a néhány napra átalakul, a Királyság új dimenzióiban a hangulatról közel 60 külföldi és magyar előadó gondoskodik majd. Íme az első nevek:


Fellép a többszörös díjnyertes angol kvartett, a Rudimental, amely a fesztivál egyik húzóneve. Legnépszerűbb daluk, a „Waiting All Night” klipjét már több mint 102 millióan nézték meg. A svéd At The Gates, a melodikus death metal egyik alapvető zenekara is elfogadta a meghívást, közkedvelt számaik mellett a 19 év után 2014 végén elkészült vadonatúj lemezzel érkeznek. A rock kedvelőinek ajánljuk továbbá az Eagles of Death Metalt, mely Josh Homme-nak, a Queens of the Stone Age frontemberének egyre sikeresebb rock and roll formációja. 

A rocktól

a d'n'b-n keresztül


a modern diszkóig


A mai disco zene egyik legnépszerűbb képviselője a Hercules and Love Affair a legismertebb slágereik mellett a 2014-ben megjelent albumuk legfrissebb dalait is előadják. A house zenét játszó Milk&Sugar biztosan nem hagyja ki a Let the Sun shine-t és a legutóbbi nagy slágerüket,a Canto Del Pilont. A new york-i taxisofőrből lett DJ, Henry Krinkle és zenei producer, DJ Muallem mellett a „szeletelőizmokat” akcióra késztető német DJ, a Format:B is készül a Királyságba. Természetesen a magyar fesztiválkedvencek sem maradhatnak ki az első körös bejelentésből, jön a Punnany Massif, az Irie Maffia és az Ivan & The Parazol, csak hogy néhány nevet említsünk.



Nappal a racionalitás, a kultúra és a kikapcsolódás a cél, de amint lemegy a Nap, a képzeletbeli lények lejönnek a dombokról, előmásznak a Tiszából, majd lelassítják az időt és átalakítják a színpadokat. A külsőségeiben is látványos, rock és pop előadókat egyaránt felvonultató nagyszínpad mellett többek között egy elektronikus és egy magyar nagyszínpad várja majd a szórakozni vágyókat. A szervezők célja, hogy a markáns, jól megkülönböztethető arculat mellett változatos zenei kínálattal, a helyszín adottságait kihasználva egész napos programot kínáljanak.

Rövidesen jönnek az újabb fellépők és a részletes program!

Jegyek a TEX és a jegy.hu országos hálózataiban kaphatók! 
További információ: www.kingdomofhegyalja.hu





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme