Sízgátdöluksízgátdöluk - jön a Roxette!


Éljenéljen, tavasszal megint fellép nálunk a Roxette! A svédek európai turné keretében 2015. május 19-én lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában.


A zenekar jelenleg Oroszországban, a balti államokban és Finnországban koncertezik teltházas aréna-turnéjával, majd rövid szünet után 2015 februárjában Ausztrália és Új-Zéland a következő célállomás. Európába visszatérve, a milánói premier után néhány nappal, május 19-én játszik Budapesten a Roxette.

A közönségtől kapott visszajelzések csodálatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongókkal. Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket szinte egész Európában - mondta Marie Fredrikson énekesnő és a zenéért felelős Per Gessle.


A Roxette az elmúlt negyedszázadban 33 slágerlistás kislemezt és több mint 75 millió eladott albumot produkált. A csapat Fredriksson súlyos betegsége miatt hosszú időre leállt, 2011 márciusától azonban - tíz év szünet után - ismét világkörüli turnéra indult.

A Roxette idén októberben kezdte legújabb turnéját, amely egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig, 2016-ig fog tartani, ezért a koncertkörút címe The XXX Anniversary Tour.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme