Jöttek, láttak, reméljük visszatérnek!




A 90-es évek egyik húzó neve az alternatív szcénából immáron negyedik alkalommal tette tiszteletét kicsiny hazánkban, ezen belül pedig először önálló koncerttel, a CONCERTO Music jóvoltából a Barba Negra Track színpadán.


kép: Szuszugraphy

Ők még mindig azon különleges bandák közé tartoznak, akik tudják, hogy hogyan pörgessék be a tömeget, igázzák le azt pozitívan, hogy a végén mindenki kellő kielégüléssel hagyja egy a színteret.


kép: Szuszugraphy

Ez most sem történt másképp. Mindamellett, hogy egy világhírű bandáról beszélünk, akik most a Pol’and’Rock fesztiválon 800ezer ember előtt léptek fel, a mai napig megmaradtak kedves, közvetlen és helyes értékrendet valló embereknek, akik a backstagben külön odajöttek bemutatkozni, a HolyChicks energikus, vidám és imádni való koncertje után pedig mindenkinek gratuláltak a bandából, és külön elpoénkodtak a tagokkal.

kép: Szuszugraphy

A 25. év alkalmából pedig a másfél órás játékidejük alatt rengeteg régi slágert hallhattunk, úgy, mint Charlie the Big Potato, Hedonism, Brazen, Twisted;



A visszatérés során pedig az egyik örökslágert, fiatalkorunk egyik meghatározó filmjéből, a Kegyetlen játékokból is jól ismert Secretly-t;



Ez az a koncertélmény, amit sosem lehet megunni, ígyhát csak ajánlani tudjuk az utazást, és a megtekintésüket más országok színpadán egyaránt!


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme