Minden egy remixnek a remixe - Zanye East: Under Cover


Ma már szinte semmi sem meglepő feldolgozások és a zenei műfajok párosítása terén. A közösségi média és a digitális zenealkotás lehetőségei által könnyebb térben és időben kapcsolatot terementeni stílusok, alkotók és korok között között. Ez a fantasztikus sokszínűség lehetőséget teremt arra, hogy megszülessenek az olyan meglepő és kellemes fülelési élményt nyújtó albumok mint Zanye East Under Cover című feldolgozás gyűjteménye a Lux Aura kiadónál. 

A trekklistát elovasva felmerülhet bennünk a kérdés, hogy miként lesz egy mainstream rádió playlistjéből witch-house-os, vaporwave-es, kísérleti, industrial és mindenféle nehezen besorolható elektronikus zenei jóság. Mutatjuk!

I’m Just A Girl Ft. Silky 17

Erről a trekkről rögtön eszünkbe juthat Zombelle Amber című feldolgozása. Ilyen az amikor az alkotó megfog valami ismertet és teljesen egyedivé teszi:
https://luxaura.bandcamp.com/track/im-just-a-girl-ft-silky-17


Bullet With Butterfly Wings


Az album egyéb trekkjeihez képest eléggé felismerhető, de kinek nem jön be egy korszakalkotó alternatív “sláger” méltó elektronikus zenei remixe:
https://luxaura.bandcamp.com/track/bullet-with-butterfly-wings 

Emígyen mutat az album borítója.

Happy Nation

Ez az album betegebb számai közé tartozik, ha nem a legelvetemültebb darab a lemezről. Minden jóízlésű ember viszolyog az eredetitől, de a feldolgozást hallva rögtön valami posztapokaliptikus industriál/goth/techni partyra képzelheti magát az ember:
https://luxaura.bandcamp.com/track/happy-nation

Az album innen letölthető https://luxaura.bandcamp.com/album/under-cover




Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme