Dub Székház a Campuson 2015 – Live Animal Transport


A Live Animal Transport neve nem cseng teljesen ismeretlenül a Dub Székházat ismerőknek, követőknek, illetve magazinunk vájt fülű közönségének sem. A magát inkább elektronikus workshopnak, mint zenekarnak aposztrofáló duó (Juhász Pál és Broder Ferenc) ugyanis már vendégei voltak a Fűszer-Csemege sorozatnak a MODEM kertben.


Mind a ketten igen aktív zenei múlttal rendelkeznek a kísérletező, nem a megszokott sztenderdeket követő zenélés világában. Pali, a debreceni Odradek ütőhangszerese volt a 2000-es évek elejéig, Broci pedig már a 80-as években az ipari- és a zajzene akkori talán legfontosabb magyarországi zenekarában, a Hidegroncsban tevékenykedett.


Mára mind a ketten a kísérleti eletktronikában és az ambientben találtak rá a legmegfelelőbb önkifejezési formára. A LAT zenéje lassú, de sosem unalmas, nyugtató, de mégis váltoatos, spontán, mégsem véletlenszerű. Egyre kevesebb olyan elektronikus produkció van már Magyarországon, amelyben nem használnak számítógépet, de a LAT közéjük tartozik. Az analóg hangzások és a kísérletező ambient szerelmesei a fesztivál első estéjén hallhatják őket.


forrás: Dub Székház

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme