Antonia Vai feat. Saiid - Koncert + Klip-és dalpremier!


Az Antonia Vai Band május 8-án jelenteti meg “Remember How” című dalának vadonatúj videóját, amelynek teasere már megtalálható a YouTube-on.


Mint azt már eddig is tudtuk, láttuk, hallottuk, egy fiatalos, friss, és kirobbanó tehetséggel bíró bandáról van szó, akiknek a zenei útjuk érthetően csak felfelé ível. Új klipel is bővül most a repertoár, ezután pedig júniusban adhatunk méltó eledelt a füleinknek a MÜPA-ban,  nagyszabású koncertjükön:



A zenekar tavaly megjelent “Stories After Bedtime” című albuma nagy érdeklődést kellett a magyar zenei élet színterén. Előzenekarként közreműködtek a Quimby országos turnéján, és rendszeresen zenélnek együtt a Bohemian Betyars-szal és Senaval (Irie Maffia). Legutóbb láthattuk őket a Duna TV Kultikon című műsorában, az MR2 Petőfi Rádió Akusztik-jában.

A premier a Muzikum Klubban lesz, koncerttel  egybekötve. A klipben a két főhős humorosan, különböző karakterként bukkan fel egyes helyszíneken. Láttátok már Saiidot Jehova tanújaként? Vagy Antonia Vai-t egy esküvőről megszökött, kisírt szemű menyasszony szerepében?

Holnap mindenre fény derül! Tessék menni, hallgatni, nézni!







Szuszu




powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme