25 éves a Texas

A veretes születésnap alkalmából válogatáslemezt kapnak a rajongók sok-sok extrával. Az utóbbiakról alant rántjuk le a leplet.

Alig hihető, és mégis: 25 éves a Texas zenekar. A formáció történetéről korábban többször is szóltunk (itt, itt és itt), ilyenképpen most az új lemezzel kapcsolatos információkat szeretnénk önökkel megosztani.
A banda mindig is imádta a válogatáslemezesdit, így furcsa is lett volna, ha egy évforduló kapcsán totálisan új anyaggal állnak elő. Az évek során talán kicsit "megkényelmesedett" a banda, de nekik legyen mondva, 25 év, az 25 év. És még mindig tudják tartani a lépést a sodró trendekkel.

A februárban jelenő új album pedig királyi darab lesz a rajongók gyűjteményében, ugyanis a jól ismert, újraverzionált és régi formában megtartott slágerek mellett helyet kapnak a kóbor "single" dalok is. Például otthonra talál a lemezen a rádiók kedvence, a The Conversation, a Detroit City, és a Dry Your Eyes. Emellett pedig teljesen új számokat is kapunk.

Régi dalok, új hangzás...

Ilyen a már közzétett, előzetesnek szánt Start a family című szerzemény is.
A szám különlegessége, hogy videoklip is készül belőle. Ráadásul olyan, amitől a közönség nyála ismét elcsöppenhet, ugyanis ez a videó lesz az In Demand kettőpontnullás verziója.


A nagy kérdés: lesz-e összebújás az új videóban?

A srácok ismét Alan Rickmannel forgatnak, és segítségével vélhetően Sharleen a szenvedély egy másik aspektusát fogja elénk tárni. Eltelt tizenöt év, az útkeresés helyét felváltja a szürkeség, a mindennapok, illetve az abból való kitörés igénye.
Előreláthatóan izgalmas Texasos zenei és képi élmények várnak ránk, mi pedig résen leszünk, hogy önök mindig naprakészek legyenek!


A február 16-án megjelenő lemez tracklistája:


CD1 / LP
THE TRUTH & SOUL SESSIONS
1.Start A Family
2. Black Eyed Boy
3. Say What You Want
4. Supafly Boy
5. Halo
6. Inner Smile
7. The Conversation
8. Say Goodbye
9. When We Are Together
10. Are You Ready
11. I Don’t Want A Lover
12. Summer Son



CD 2 (Deluxe Edition)
1. I Don’t Want A Lover
2. Everyday Now
3. Say What You Want
4. Halo
5. Black Eyed Boy
6. Put Your Arms Around Me
7. Summer Son
8. When We Are Together
9. In Our Lifetime
10. In Demand
11. Inner Smile
12. Sleep
13. Say What You Want (All Day Every Day)
14. The Conversation
15. Detroit City

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme