Tetoválók Éjszakája 2014 - Élmények testközelből



A közelmúltban ismét részesei lehettünk az immár harmadjára megrendezett Tetoválók Éjszakájának, ennek a nagyszerű és a mai napig ritka kezdeményezésnek, ahol is az ország tetoválóművészei összegyűlnek, tapasztalatot cserélnek, buliznak, esznek, isznak, és nem utolsó sorban kitetoválják a kiválasztott, szerencsés látogatókat. Akár tavaly, idén is a Dürer Kert / Dürlin adott otthont a rendezvénynek, ahol megint minden korosztály vidáman képviseltette magát a legkisebbektől a legidősebbekig.


A kapukat 15:00 órai kezdettel nyitották meg a közönség előtt, az ingyenes tetoválások sorsolása fél öttől indult, hogy aki nem ért ide pontosan nyitásra, az se maradjon le semmiről. Az ajándék tetoválások és több, mint száz piercing kiosztása mellett rúdtáncos lányok is előadásokkal szórakoztatták a tömeget, valamint a Dürer Kisteremben korhatáros, twerk és erotikus táncokat is láthattunk. A Fotelbár átmenetileg Interaktív Horror Házzá alakult.


Így lesz a bőrből vászon...

A muzsikáról a Piknik Park, az Ocho Macho, a Leander Rising, a Belga és a Cloud 9+ gondoskodott, a Dürer Télikert DJ Ozsee, illetve a Dürlin Nagyteremben Kalapács József adott egy hangulatos, akusztikus koncertet.


A jókedvből nem volt hiány: a sör mindig hideg, a néhány lángoló vashordó kellemesen meleg, a vazelin pedig meglehetősen csúszós volt vala. Idén megint megbizonyosodhattunk arról, hogy a jó tetováló olyan, mint a csapos a bárban: amikor a székébe ülsz, egy picit a pszichológusod is lesz, nem csupán a bőröd kiszínezője.


És most beszéljenek magukért a képek.










                                                                                                                            -Angel8



További finomságok a Tetoválók éjszakája kapcsán: www.angel8.hu


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme