Oceans Night - Nálunk debütál a Fregath zenekar új e.p.-je!!!!




A FOOTERFESTeken is nagy sikerrel fellépett, budapesti Fregath zenekar kipróbált rockerei 2005 óta nyomják az ipart. Új, ingyenesen letölthető e.p.-jük szerintünk itthon hiánypótló kiadvány: bikaerős megszólalású, rockos felfogású heavy metal, amely szerencsére nélkülöz minden kínos párhuzamot a manapság "magyar heavy metal" címszóval működő geronto-ősmagyar vonallal. Az ének kicsit grunge, a zene néha kicsit thrash, mindehhez rockos húzás, nagyívű dallamok, nem ciki gitárszólók, straight from Óbuda. Kattintás után meghallgatható az Oceans Night, először nálunk!

A zenekar tagjai az évek alatt már olyan underground csapatokban bizonyítottak, mint a szerkesztőségünk minimum egy tagját is anno soraiban tudó grindcore/stoner rock botránybrigád, a Harvester, a death metalos Szigor, az old school thrash/death Downrage, vagy a kíméletlen grindcore-t toló Advisory.


A zenekar tagjai b-j: Komlósi Dávid (gitár), Lázár László (basszusgitár), Dechatel Ádám (dob), Lázár Gábor (gitár), Földi Attila (ének)


A Fregath mellékdalként indult, de mára már a tejes jogú csapatként funkcionál. Az lemez felvételei az óbudai Tonitrus Stúdióban, a keverés pedig az egri Standing waves Studioban készült.


Szerintünk eléggé odaver. Önök szerint?

Fregath fácse és jutyúb is van.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme