Akciós bérletek a Hegyalja Fesztiválra!


A Borsodi Hegyalja Fesztivál Tisza-parti élménycsomagjába újabb fellépők kerültek a világörökségi túrák, az evezés, az extrémsport show-k, a Tisza-parti strandolás, a hűsítő Furmint-fröccsök mellé.


Igazi őrültködés lesz idén Tokajban, amikor elkezd tombolni a nép Forever young-ra, mert színpadra lép a német poplegenda, az Alphaville. Az új generáció képviseletében érkezik az amerikai Set Youtr Goals, jön még többek közt a Freshfabrik, az Alvin és a Mókusok, a szlovák punkalapvetés Konflikt, a tavalyi koncert után visszakövetelt olasz Helita, az Anima Sound System, satöbbi, meg idén is a Beatricével nyit a fesztivál. A zenéken túl a pénztárcabarát árak, a félárú vonatjegy, a kényelmes környékbeli szállások, a hűs hegyaljai pincék mind hozzá tartoznak a megzenésített nyaraláshoz, amelyre a bérlet május végéig last minute árakon szerezhető be.

A világörökségi környezetben megrendezett fesztivál a bikinis csajok, a napbarnított sportolók, jó pasik lelőhelye. Júliusban ide érkezik az Enter Shikari, a Pendulum, az Everlast, a Skindred, a Stereo MC’s, a Biohazard, a többi hegyaljás világsztár is, kedvenc magyar zenészekkel együtt. A zenék legjobb kísérője a jéghideg Furmint-fröccs, amiből a kínálatot a fesztiválon és a környékbeli borospincék hűsében is érdemes végigkóstolni. A fellépők mellett a táj is hívogató: izgalmas túrák várják a fesztnyaralókat, bicajon, kenuval és gyalog is. Ezen a nyaraláson senkinek nem kell visszafognia magát: az étel- és italárakat a szervezők a hegyaljások pénztárcájához igazították, így a friss, omlós lángosok bőven adnak majd energiát a koncerteken való tomboláshoz. A Hegy’re utazás sem terheli le a költségvetést, a MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a hegyaljásoknak.



Ilyen volt tavaly


Már csak pár hónap, és lehet csomagolni: Hegy’ bérlet, fürdőruha, fesztiválszett, és irány Tokaj! Addig viszont érdemes gondoskodni arról, hogy a lista első eleme, a bérlet meglegyen: május 31-ig még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% kedvezmény jár rá. Last minute áron a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A legfrissebb infók és a tokaji zenés nyaralásra már melegítő Hegy’közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme