Országos Gothic Találkozó - 2017

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Gothic Találkozó. Augusztus 19-én, Budapesten, a Dürer Kert falai között gyűlik össze a hazai dark és goth szubkultúra apraja-nagyja, hogy összehozza a rajongókat, valamint betekintést nyújtson a „laikusok” számára is.A 2014. óta évente megrendezett találkozó a kezdeti szerény összejövetelekből 2016-ra egy egész napos multikulturális fesztivállá nőtte ki magát. Az idei évben 11 fellépővel, kézműves- és alkotói vásárral, kiállítással, külön rock/metal és electro termekkel, és persze hamisítatlan OGT hangulattal vár mindenkit a nyár legsötétebb fesztiválja.


A fellépők között ott lesz a vadonatúj felállással itt debütáló De Facto zenekar, a társ-szubkultúrából importált gőzbetyár Lies Of The Machine és a moszkvai fellépésről nemrég hazaért Lazerpunk!


A modernkori OGT célja, hogy minden résztvevő az egy olyan élménnyel gazdagodjon, ami erősíti benne a szubkultúrához való tartozását, kitekintést ad más rokon irányzatok felé is, valamint lehetőséget ad a szubkultúrán kívüli érdeklődők számára, hogy egy kicsit belekóstoljanak a goth közösség életébe.


Fellépők teljes listája:


 Leecher  Zizzy Vision  Feuer Frei 

 Schyzzo  Half Past Dark  The Parameters Dátum: 2017.08.19.
Helyszín: Dürer Kert

Jegyek:
TIXA Early Bird (100db) + ajándék lemez ★ 1000,- FT
TIXA Elővétel + ajándék lemez ★ 1500,- FT
A helyszínen ★ 1500 FT

Szuszu


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme