Melyik a leghülyébb nevű black metal zenekar? Szavazzon!


A metal zene egyik legszórakoztatóbb ága kétségkívül a black metal, ahol az extrém zenei megoldások mellé szokatlan megjelenés és a legtöbb esetben roppant mulatságos zenekarnév dukál. Melyik a legjobb? Szavazzon!

Habár szerkesztőségünk kiterjedt kutatásokat folytatott a témában, egyelőre nem sikerült maradéktalanul feltérképezni a black metal csapatok tagjainak életformáját. A szakértői vélemények megoszlanak, hiszen több tanulmány kitér azokra az ortodox zenészekre, akik reggel korábban kelnek fel családjuk többi tagjánál, hogy időben ki tudják festeni magukat, így arcfestés nélkül még a saját anyjuk sem látta őket soha. Ugyanakkor léteznek olyan black metal zenekartagok, akik olyan hétköznapi tevékenységeket is folytatnak, mint a kutyasétáltatás, mosogatás, vagy épp a kerékpározás.

Egy dolog azonban közös minden black metalosban: a rendkívüli gonoszság. Az okkult gondolatok és a különböző politikusoknál is gonoszabb erők szeretete ugyanakkor sok esetben gyermeteg lelket takar. Ezek a tulajdonságok legtöbbször már a zenekarnevekben megfigyelhetőek, és átböngészve őket, igen mulatságosakat találhatunk.

Önnek melyik tetszik a legjobban?
Melyik a leghülyébb nevű black metal zenekar?
Anaal Nathrakh
Behemoth
Blood Tsunami
Godkiller
Moonblood
Necrodeath
Satanic Warmaster
Skeletonwitch

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme