"Székek új külsőben" jótékonysági kiállítás a Barabás Villában


Az ifjú alkotóművész, Novák Fruzsina kiállítása nem csak azért figyelemre méltó, mert rendkívüli érzékenységgel nyúl régi, méltánytalanul kidobott bútorokhoz, hanem azért is, mert munkáit jótékonysági célra ajánlja fel. Egy kattintás után érkezünk a részletekkel.


Novák Fruzsina saját bevallása szerint régi, sérült székeket hozott rendbe és újított fel. Célja az volt, hogy a kopott, unalmas külsejű, vagy elhanyagolt székeket érdekessé, különlegessé és persze használhatóvá varázsolja. Megjavította, majd átfestette őket, egyes darabok kárpitot is kaptak. Összesen kilenc szék lát napvilágot e kiállítás berkein belül.

Ültek már ennél szebb széken???

A székek Barabás Villában kerülnek a nagyközönség elé: a megnyitó május 2-án, 17 órakor lesz, a kiállítás pedig 2018. május 2-14. között lesz látogatható. A Barabás Villában tartott kiállítás zárása után, azaz május 15-től a székek a Pesthidegkúti Waldorf Iskolában lesznek elérhetőek. 

A székeket a művész jótékonysági célból eladásra kínálja, a belőlük befolyt összeget a Fido Állatmentő Alapítvány részére juttatják.

Az eseményt a következő linken tekintheti meg: "Székek új külsőben" kiállítás

A Fido Állatmentő Alapítvány honlapja pedig INNEN érhető el.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme