Jónás Vera Experiment: Send Your Love klippremier


Új klippel jelentkezik a Jónás Vera Experiment, a februári álmos téli napokat egy kis nyári, balatoni előszéllel feldobva. A Send Your Love a Balaton Method című, közösségi támogatásból finanszírozott egész estés zenészmoziban szerepelt, ahol Vera többek között Sena, a Quimby, a Middlemist Red, az Elefánt és a Bin-Jip társaságában mutatta meg dalát a nagyközönségnek. A film ismert és kihagyott jeleneteiből készült most el a teljes klip.

A Balaton Method és így a Send Your Love videójának is különlegessége, hogy a kép és a hang valós időben, vágás nélkül kerültek felvételre. S bár a klip pár kockája már ismerős lehet a moziból, így egészében még biztosan nem láttuk a Send Your Love történetét. Az i-re a pontot némi extra utómunka tette fel.

A mozikban a film egyébként még mindig műsoron van, a benne látható részletek közül eddig a Punnany Massif, Akkezdetphiai és a Bajdázó jelentette meg a sajátját önálló klipként is, most pedig negyedikként érkezik a Jónás Vera Experiment dala. A zenekar friss lemeze egyébként idén tavasszal várható, Tiger, now címmel.

A Send Your Love friss klipje itt tekinthető meg.





www.facebook.com/verajonasmusic





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme