Jaj, micsoda murik lesznek hétvégén!


Ha egyszer elköltöznénk Budapestről, biztosan hiányoznának az olyan hétvégék, mint ez a mostani, hiszen annyi jó program vár ránk, hogy alig bírunk választani. Hiába, klubszezon van. Ajánló.


Pénteken a legjobban teszik, hogyha a Gödörbe mennek, ahol Búcsúkoncert, Turbo és Esti Kornél buli lesz. A Búcsúkoncert ne tévesszen meg senkit, ez egy pihent zenekarnév. Ezerért lehet bemenni, kilenctől kezdődik a haddelhadd.


De ugyancsak pénteken van a Papok és Prostik Véres Valentin - Farsang Edition című konzervatív, visszafogott, mármár bigott program a Vörös Yukban, ahová erre az eseményre meztelenül ingyenes a belépő, amúgy 1200 forint. Lesz a nagyteremben dark, electro, new wave, party gothic, rock és metal, a kicsiben Suttyódiszkó s. Yuk All Stars, a 80'as 90'es évek s napjaink legostobább slágereivel, olyan dídzséktől, mint Firren Aggonix, Degu, Phobos, FreeSoul, Drivolis, Jogsi és Halo.

Szombaton, hogyha nem a Borjour Magnumon isszák magukat partiarcra, akkor a figyelmükbe ajánljuk, hogy ismét felcsendülnek Cseh Tamás dalai a Vodku fiainak előadásában, méghozzá a Hunnia Art Bisztróban, ahová ötszázér' már be is lehet menni.


Később Piroska és a Farsang lesz a Club 202-ben, ahol természetesen az Akela, továbbá a Cojones és a Words of Blood lép fel. Lesz ivászat, jelmezverseny, rokkernek születtem és ilyenek. A Farkasfarsang '94 meg ugyebár újra megjelent, szóval az Akela eljátssza az egészet, háhááá!


Vasárnap a Dürer Kert pedig ismét a kreatív, változatos és komplex zenék híveié, hiszen a Die Krupps nyomja majd. De ott lesz még a Chant és a Vigilante is. Héttől lehet menni, nyomni pár fröccsöt és aztán majd hamarosan kezdődik is az őrület. Persze hétfőn szar lesz dolgozni menni, de hát valamit valamiért... A helyszínen 5900 forintért engednek be.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme